+387 33 402 300

+387 33 402 300

stariilijas@bih.net.ba

Bosanski put 151

Vijesti iz JU OŠ "Stari Ilijaš"

Realizacija projekta „Humour in the classroom” u programu Erasmus+ KA2 – prvi put na području općine Ilijaš

Realizacija projekta „Humour in the classroom” u programu Erasmus+ KA2 – prvi put na području općine Ilijaš

Nakon uspješne realizacije projekata u programu Erasmus+ KA2 od strane predstavnika iz nekoliko škola iz Bosne i Hercegovine i Osnovna škola „Stari Ilijaš” je kao partner uspješno počela sa realizacijom projekta pod nazivom „Humour in the classroom”.

Uposlenice naše Škole: Salketić Alma, Dizdarević Jasmina i Gradaščević Aida uz veliku i nesebičnu pomoć gospodina Razbornik Igora, krajem ljeta 2020. godine dobile su najbolju moguću vijest. Aplikacija za projekat Humour in the classroom” je ocjenjena odličnim ocjenama kod Bugarske nacionalne agencije, tako su predstavnici iz Bugarske zajedno sa partnerima iz Turske, Slovenije, Portugala i Bosne i Hercegovine započeli realizaciju istog u septembru 2020. godine.

Ponosni smo na naše predstavnice Almu, Jasminu i Aidu koje rade na pripremanju materijala za prvi susret sa predstavnicima iz drugih partnerskih država, koji će se održati u Bugarskoj, u gradu Gabrovo krajem mjeseca oktobra ove godine i želimo da nas u Gabrovu predstave na najbolji mogući način.

Ogromna želja za prosperitetom i ličnim usavršavanjem svakodnevno ih motiviše da rade više, marljivije i svestranije. Ovakav odnos prema radu i želja da rade i pored svakodnevnih obaveza u školi krunisan je ovako velikim uspjehom.

Projekat

Facebook
Twitter
LinkedIn